Job 1 van 1


Report this listing

Solliciteren



Zaalmedewerker 20u/w - van Ma-Vr middag dienst (Colmar Oostakker )


Functie

Wil jij ook elke klant een onvergetelijke ervaring bezorgen, heb je een passie voor de horeca en ben je bovendien leergierig? Dan biedt Colmar jou de ideale werkomgeving en een job met doorgroeimogelijkheden.

Wat houdt de functie in?

  • Je onthaalt de klant met de glimlach en zorgt voor een vlotte bediening van de gerechten aan tafel.
  • Je schikt de tafels en stoelen en zorgt ervoor dat de zaal spik en span is voor elke gast.
  • Je springt bij waar nodig. Je helpt bij het aanvullen van ons bekende Colmar-buffet, bestaande uit tal van lekkere voorgerechten en desserts.
  • Kortom: je verzorgt de kwaliteit en de service naar de klant volgens de Colmar normen. Dit steeds met een big smile!

Profiel

  • Een diploma of ervaring in de horeca is niet noodzakelijk. Zolang je maar gemotiveerd bent, wij zorgen voor een interne opleiding!
  • Weekend en avondwerk schrikt je niet af. Je bent flexibel ingesteld.
  • Je bent leergierig, gemotiveerd en gepassioneerd.
  • Je bent beleefd, vriendelijk en respectvol naar de klant toe.
  • Je beschikt over een stevig fysiek uithoudingsvermogen en hebt een verzorgd voorkomen.
  • Je bent een teamplayer.
  • Je bent een gastheer/gastvrouw in hart en nieren.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een vast contract in een stevige organisatie en interne opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Correcte en stipte betaling
  • Wisselend en sociaal vriendelijk uurrooster met weekend en avondwerk in beurtrolsysteem in overleg met de manager
  • Gratis maaltijden
  • Deeltijdse tewerkstelling

OOK ZIN IN EEN JOB MET SMAAK?

Solliciteer dan snel via het formulier!!

Jouw profiel

-
  • De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
    De tafels klaarmaken voor de dienst
  • De tafels afruimen
    De zaal van het restaurant schoonmaken
  • Warme of koude dranken bereiden
    De barservice op zich nemen
  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
    De bestelling opnemen

Aanbod

-

Solliciteren